Kjøp dukkert i Bitcoin: Er det den beste handelsstrategien for okseløp?

Kjøp dukkert i Bitcoin: Er det den beste handelsstrategien for okseløp?

Under okseløp gir Bitcoin store muligheter for handelsmenn til å gå inn i posisjoner til en lavere pris for en rask fortjeneste ved å bruke „kjøpe duppet“ -strategien

‚Kjøp duppet‘ er en populær strategi blant handelsmenn og investorer og spesielt innen cryptocurrency-feltet, spesielt for Bitcoin-handel.

Når Bitcoin Evolution nærmer seg det som virker som en tigging fra et annet bull-run, og basert på det virkelige bull bull-run i 2017, kan det å kjøpe fall være en veldig klok og lønnsom strategi for å handle dagens markedsforhold.

Hva er å kjøpe dyppet i Bitcoin?

Finansmarkedene, spesielt de som har cryptocurrency, har en tendens til å svinge i prisaksjoner. Selv om det er en tilsynelatende trend, enten hauss eller bearish, går ikke prisene bare rett i den tilsvarende retningen. I stedet kartlegger de korreksjoner, som kan være et potensielt fordelaktig inngangspunkt for handelsmenn.

Det er her den populære “buy the dip” -strategien spiller inn: I teorien betyr det at handelsmenn skal gå inn i en posisjon når prisen dykker hvis de tror at den nåværende trenden vil vare.

Det høres logisk og greit ut, men i praksis er det ikke så lett å bruke når den eiendelen drar sørover, og den næringsdrivende ser sin posisjon i rødt, eller hvis ikke i en posisjon, kan lett tenke at prisen vil gå enda lavere.

Selv om muligheten for å kjøpe dukkert virkelig presenterer seg, er dette den vanskelige delen av å overvinne grunnleggende menneskelige følelser og fortsette med den, uavhengig av den nåværende negative handelsposisjonen.

Kjøp Bitcoin Dip i 2020

Etter den siste prisutviklingen på Bitcoin , etter å ha gått fra dukkert fra $ 9.000 til nesten $ 12.000 på mindre enn en måned, mener samfunnet at det faktisk er et pågående oksemarked, noe som gjør strategien spesielt effektiv.

Selv fra den relativt korte perioden på noen uker og tilsynelatende bullish trend, dyppet BTC kort tid flere ganger før han satte kursen høyere.

Fra de mindre dykkene (merket over i gult) til noen ganske bratte (i rødt) der eiendelen mistet opptil 15% av sin verdi i løpet av timer, og noen ganger minutter, ga disse hendelsene muligheter til å samle seg mer på en lavere pris.

Når du faktisk ser at Bitcoin går fra over 12 000 dollar til under 10 500 dollar på noen få minutter, er det selvfølgelig ikke så enkelt å overvinne den iboende frykten og bare trykke på ‚kjøp‘-knappen. Likevel er det dette som kan skille de vellykkede handelsmennene fra de ikke så velstående, som den kjente analytikeren Chris Dunn nylig hevdet .

I et perfekt scenario der man var i stand til å sette tid på markedet og kjøpte dukkert til 10 500 dollar, ville han sitte på en saftig 11% vinnerposisjon med Bitcoin’s prishandel til $ 11 700 dollar i skrivende stund. For ikke å nevne at minutter etter fallet til 10 500 dollar, kom prisen tilbake til 11 200 dollar.

Kjøp dukkert under Bitcoin Bull Run i 2017

Uten tvil den mest imponerende oksekjøringen i Bitcoin historien materialiserte seg i 2017. Den primære cryptocurrency begynte sin avgjørende stigning på det tidspunktet fra under $ 4.000 om sommeren og toppet til nesten $ 20.000 i desember, mens den siste etappen – fra $ 6K til $ 20K – varte bare tre uker.

Veien var imidlertid ikke uten støt, noe som fremhever kjøp av dyppestrategien nok en gang, og skapte store muligheter for handelsmenn å pukkle på ridetoget.