Bill Miller om, hvorfor en høj Bitcoin-pris betyder

Bill Miller om, hvorfor en høj Bitcoin-pris betyder en lavere risiko i investering

Det er en direkte udtalelse fra den populære investor, Bill Miller. Bill luftede sine følelser under et interview med CNBC. Ifølge ham repræsenterer den højere pris for Bitcoin en mindre risikabel investeringsmulighed, da kryptoen vinder mere popularitet og favor blandt investorer. Interessant nok spiller risikofaktoren på en Bitcoin Era anden måde end aktiemarkedets. Risikoen for at investere i et aktieaktiv stiger, når kursstigningerne stiger. Ikke så for Bitcoin.
Bitcoin vinder med 100% i år

Videre mente Miller, at Bitcoin endnu ikke er færdig med prisvæksten. Han ser kryptoen vinde overalt mellem 50-100% i løbet af 2021. Siden kryptotyren startede for et par uger siden, har Bitcoin fået over 100%. Faktisk er den øverste mønt allerede steget med op til 30% siden starten af ​​2021, hvilket gør Millers prisforudsigelse for året meget mere sandsynlig.

Imidlertid antydede Miller det faktum, at Bitcoin har været kendt for at gennemgå priskorrektioner, og denne gang er muligvis ikke en undtagelse. Alligevel er Miller endnu ikke identificeret en troværdig tidslinje for korrektionshændelsen. Han sagde dette for at holde investorerne klar. Efter hans mening bør enhver investor, der ikke kan lide priskorrektioner, sandsynligvis holde sig væk fra Bitcoin. Uanset hvad kryptoen har stort potentiale.

Bitcoin som digitalt guld

I nogen tid har Bitcoin været set af nogle som en levedygtig butik af værdi udover guld. Faktisk har mange siden kronet Bitcoin som det ultimative digitale guld. Miller havner den samme opfattelse og kaster endda et jab på nogle af de store parykker som Warren Buffet, der konsekvent har baseret Bitcoin.

Der har været en generel enighed om, at Bitcoin på en måde kunne overhale guld og blive den mest populære som aktiv til opbevaring af værdi. Regeringernes kontinuerlige udskrivning af store mængder penge spiller ind i denne melodi, da inflationen rammer hårdt, og investorerne kæmper for at se efter levedygtige muligheder for at sikre værdien af ​​deres formue.

Bitcoin er rottegift, og kontanter er rotten

For et stykke tid siden blev milliardæren Warren Buffet citeret for at sige, at Bitcoin var som rottegift, der let kunne føre til massive tab for investorer. Imidlertid har Bill Miller en noget interessant og beslægtet mening om denne stemning. Ifølge ham kan Bitcoin være rotteposition, men ikke at påvirke investorer. Det er rottegift til kontanter. Åbenbart konverterer mange store investorer allerede deres fiat-formue til Bitcoin.